Бојкот Двери, ДС, НС и ССП

Српски покрет Двери, Демократска странка, Народна странка и Странка слободе и правде одржали су заједничку конференцију за медије испред Рударске чесме у Лазаревцу, где су прогласили заједнички бојкот локалних избора за одборнике скупштине ГО Лазаревац.

Разлози за бојкот су притисак на запослене у јавним предузећима, притисак на медије и злоупотреба државних ресурса у политичке сврхе рекао је Стефан Аксовић испред Српског покрета Двери.

Марко Стојановић испред Странке слободе и правде рекао да је бојкот једини начин, јер не постоји ни један услов за одржавање поштених избора.

Побољшање изборних услова тражила је и Демократска странка, међутим како до тога није дошло, они ће локалне и парламентарне изборе такође бојкотовати, рекао је Игор Госпавић испред ДС.

Изборе од почетка бојкотује и Народна странка на свом нивоима, рекла је испред ове странке Јелена Понорац. Она је изразила незадовољство због тога што се на изборе до сада пријавило двадесет листа и додала да неко мора и да не учествује.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *