ФК Стрмово 1968 од јесени члан Окружне лиге Ваљева

Фудбалски клуб Стрмово 1968 за две године прескочио је два ранга и од јесени биће члан Окружне лиге Ваљева.

У незавршеној сезони 2019-2020 у тренутку прекида били су на првом месту у Међуопштинској лиги Колубара – група Исток и после одлуке одбора за хитна питања ФС Србије проглашени су за првака. За овај успех највеће заслуге заслужује Обрен Радовановић, некадашњи голман Стрмова, а сада успешни привредник који је уложио своја немала средства да се изгради сјајан спортски објекат и направи добра екипа.

Спортски директор клуба је Александар Лазаревић који је својим знањем и искуством помогао да клуб за две сезоне направи велики успех. „Једноставно имао сам обавезу да вратим нешто господину Обрену који је несебично помогао Железничару када сам био тренер. Његова љубав према свом селу је велика и немерљива, а ја не кријем да ми је драго што смо направили велики успех и макар мало оправдали његова средства уложена у клуб“, каже Лазаревић.

Осим одличног терена и квалитетних трибина, недавно је отворена и клупска зграда која задовољава и услове за српсколигашке мечеве, а пред почетак нове сезоне очекује се и ревијални меч ветерана Стрмова и ветерана београдског Партизана.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *