Одржана 31. седница Скупштине ГО Лазаревац (ВИДЕО)

На данас одржаној 31. седници Скупштине ГО Лазаревац усвојено је шест тачака дневног реда, од којих две у скраћеном поступку. Поред осталог, усвојен је Предлог о измени пословника скупштине, Предлог одлуке о организацији и функционисању цивилне заштите и образовању јединица цивилне заштите опште намене за територију општине Лазаревац, а усвојен је и Предлог решења о продужетку мандата в.д. директора ЈПКП Лазаревац Александру Арсеновићу.

Председник Скупштине ГО Лазаревац Томислав Рикановић захвалио се свим одборницима на конструктивном раду, као и грађанима који су пружили подршку у раду Скупштине ГО Лазаревац, додавши да је уверен да ће грађани на предстојећим изборима умети да препознају и цене досадашњи рад.

Одборници Групе грађана „Лазаревац-Наша кућа“ и овог пута напустили су скупштинско заседање због изостанка директног телевизијског преноса, а председник Милан Ђорђевић позвао је све које желе да изађу на изборе на јавни дуел. Ђорђевић је свим противницима пожелео срећу на изборима и рекао да нема потребе за претњама.

Председник општине Лазаревац Бојан Синђелић није се сложио са овом констатацијом, већ је истакао да се снимци претходних скупштина могу погледати на YouTube каналима локалних медија, као и да је општина у претходне четири године радила све у складу са законом и испоштовала сву пројектно-техничку документацију.

Своје задовољство и захвалност на одличној сарадњи изразио је заменик председника општине Лазаревац Милоје Живановић, који се захвалио председнику СНС у Лазаревцу Бојану Стевићу, председнику општине Лазаревац Бојану Синђелићу, као и Александру Булатовићу, Ненаду Бачанцу и осталим сарадницима, али и представницима СПС и Јединствене Србије који су имали стрпљења и успешно извршавали све задатке.

Шеф одборничке групе СНС у СО Лазаревац Бојан Стевић осврнуо се на прикључак за аутопут Милош Велики у Жупањцу и напоменио да су поред њега успели да издејствују трасу пута у дужини од 35 километара од Жупањца до Аранђеловца и даље ка Марковцу.

Заменик председника Скупштине општине Лазаревац Радослав Милановић захвалио се одборницима на дугогодишњој успешној сарадњи и најавио да ће се пензионисати. У овом сазиву биће одржана још једна седница Скупштине која се традиционално одржава на Видовдан.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *