ФК Реал 28 тренира на терену Степојевац Ваге (ВИДЕО)

Фудбалски клуб Реал 28 у протеклих пар недеља остварио је сарадњу са ФК Степојевац Вага, тако да тренинге сада одржава и на њиховом терену.

Захваљујући објектима које је уступио Бата Кузмановић деца ће имати боље услове који ће се одразити и на њихов тренинг, каже тренер Владан Милојевић. Он истиче да ФК Реал 28 има сарадњу са Црвеном Звездом, тако да најбоља деца имају шансу да играју за државног првака. „Константо нам долазе људи из Црвене Звезде и у Лазаревац и у Степојевац и гледају децу, тако да сви они који су екстремно талентовани прелазе у ФК Црвена Звезда. Већ сада има око 13 дечака који су у временском периоду од око две године прешли из Реала у Звезду, што је озбиљна прича“, каже Милојевић.

Тренер Милош Бркић истиче да су деца која тренирају из Степојевца, Лесковца, Врбовна, Баљевца, а план је да се прикључе заинтересовани и из других места. Због тренутне ситуације, посебно се води рачуна о хигијени, а деца на тренинг долазе већ обучена у спортску опрему, како не би улазила у свлачионице и беспотребно се задржавала у затвореном простору.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *