ФК Колубара победила Графичар резултатом 3:1

Лазаревчани заслужено су савладали екипу Графичара. Већ у трећем минуту радост за навијаче зелено-црних донео је Милисављевић који је сјајно центрирао из слободног ударца у шеснаестрерац гостију, а искусни Јован Јовановић главом са десетак метара савладао Савића.

Домаћини су могли повећати предност у 16. минуту када је Осман истрачао контру, идеално упослио Јовановића који шутира са шеснаестреца поред гола. Гости су крајем првог дела поравнали резултат после центаршута са леве стране, када је лопта прошла кроз шеснаестерац домаћина, дошла на другу страну до Станијева који је добро примио, још боље циљао и погодио доњи десни угао Рнића.

У другом делу домаћини су имали неколико изгледних прилика. Милисављевић је добро циљао са двадесет метара, а Савић одбио лопту. Четири минута касније Јовановић је упослио Радоњића који је непрецизан, као и Вучетић три минута касније, а његов шут је укротио Савић. У 74. минуту гости су могли казнити промашаје домаћина када је Марјановић шутирао после центаршута, а Радуловић избацио лопту са гол линије. У 86. минуту Николић је на ивици шеснаестреца играо руком, а судија Стаменковић оправдано показао на белу тачку, а Милисављевић је прецизан. У полседњем минуту Радоњић је постигао гол са десетак метара.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *