ФК Борац обележио славу Видовдан

Фудбалски клуб Борац је обележио прву крсну славу Видовдан. Уз присуство великог броја пријатеља и гостију међу којима су били Бојан Стевић, државни секретар, Бојан Синђелић, председник ГО Лазаревац, Милан Мишковић, директор производње угља у РБ „Колубари“ и представници општине Лајковац и Обреновац, као и спортски пријатељи из Ројковца, Радничког из Рудоваца, Димитрија Туцовића из Шушњара и других клубова.

„Пре десетак дана смо освештали просторије и данас обележили прву крсну славу са жељом да славимо још доста љета. Драго ми је што је нашој свечаности присуствовало и доста људи из града и спорта и то је доказ да је Борац клуб који се поштује“, рекао је Дејан Булатовић председник Борца.

Иван Маринковић, генерални директор ФК Борац и покретач свих акција у клубу је рекао: „Због вируса короне нисмо позвали све пријатеље, јер поштујемо мере Владе Србије и надам се да ћемо наредне године позвати све спортске пријатеље и да ћемо се похвалити и отварањем помоћног терена са вештачком подлогом и доградњи трибина, а потајно се надамо да ћемо се од јесени наћи међу зонашима, јер смо створили одличне услове, а имамо квалитетан и играчки кадар, као и школу фудбала“, рекао је Маринковић.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *