Видовданска награда ковид амбуланти Дома здравља „Др Ђорђе Ковачевић“ и полицајцима

Поводом Видовдана, дана општине Лазаревац, у Центру за културу одржана је традиционална свечана седница Скупштине општине Лазаревац.

Видовданска награда градске општине Лазаревац ове године отишла је у руке запосленима у ковид амбуланти Дома здравља „Др Ђорђе Ковачевић“ и припадницима Полицијске станице Лазаревац који су интензивно радили на сузбијању епидемије и бринули о безбедности грађана.

Награду градске општине Лазаревац за стваралаштво младих добила је Катарина Живић, студенткиња четврте године Медицинског факултета у Београду, док је награду градске општине Лазаревац из области противпожарне заштите добио Иван Поповић из Барзиловице, запослен у Ватрогасно-спасилачкој јединици Лазаревац.

Додели награда присуствовали су државни секретари, представници Владе Републике Србије, народни посланици, представници општине, свештенство СПЦ, представници државних органа и јавних установа и представници јавних предузећа. Дан општине Лазаревац нашим суграђанима честитали су председник Скупштине општине Лазаревац Томислав Рикановић и председник општине Лазаревац Бојан Синђелић, док је државни секретар Министарства за државну управу и локалну самоуправу Бојан Стевић добитницима Видовданске награда исказао велику захвалости на њиховом вредном раду током тешке ситуације која је задесила нашу општину.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *