Дуканац није више тренер Колубаре

„Обавештамо спортску јавност, чланове и пријатеље клуба, да је дана 15. августа дошло до прекида сарадње са шефом стручног штаба Верољубом Дуканцем, а повод је мимоилажење са мишљењима и ставовима спортског сектора.
Верољуб Дуканац је као играч и тренер задужио Фудбалски клуб Колубара, па се из тог разлога не може искључити нека наредна сарадња у времену пред нама, али су у овом моменту, без обзира на то што је тренутак помало специфичан, јер је старт сезоне на прагу, преовладали, само и искључиво клупски интереси.
У наредних неколико дана клупско руководство ће изабрати новог шефа стручног штаба, а јавност ће о томе бити благовремено информисана”.

Верољуб Дуканац у краткој изјави је рекао:

„Из клуба одлазим због спортског директора Драгише Урошевића са којим нисам могао да успоставим добру сарадњу. Председник клуба Бојан Стевић ми је понудио да будем директор омладинске школе, али сам и то одбио јер сматрам да сарадња спортског директора и шефа омладинске школе на завидном нивоу. Једноставно док буде Урошевић у клубу не желим ни једну функцију у Колубари“, рекао је Дуканац.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *