Честитке за стрељачки клуб „Колубара“

Стрељачки клуб „Колубара“ током протеклих месеци остварио је изузетне резултате на бројним такмичењима. Овом приликом, први човек општине захвалио им се на пожртвованом раду и постигнутим резултатима.

„То су људи који су велики ентузијасти и заслужују многи већу медијску пажњу од оне коју су до сада имали. Из тог разлога они су данас овде. Из године у годину они вредно раде са младим стрелцима и као резултат тога, доносе са скоро сваког такмичења вредна одличја“, каже Синђелић.

Председник клуба, Александар Рдаосављевић, изразио је захвалност због указане пажње и организације пријема.

„Трудићемо се да оправдамо поверење које нам је укатала ГО Лазаревац, а такође бих желео да се захвалим и синдикалној организацији РБ Колубара и да истакнем одличну сарадњу са полицијском станицом у Лазаревцу, а у исто време желим да се извиним грађанима зато што нисмо у могућности да уведемо рекреативно стрељаштво. Када би то увели, не бисмо могли да постижемо овекве резултате зато што имамо веома оскудан простор за стрељаштво“, истакао је он.

Један од тренера стрељачког клуба Колубара, Радомир Радулови, говорио је о успесима чланбова клуба.

„У узрастима од пионира до јуниора имамо освајаче Првенства државе и финала Купа Србије. У пионирима, кадети и малђи кадети, они су државни рекордери што се тиче дисциплина ваздушни пиштољ у екипном и појединачном пласману, а имамо запажне резултате за млађе јуниоре и јуниоре у свим дисциплинама ваздушне пушке и пиштоља.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *