Божићни турнир у малом фудбалу – ФИНАЛЕ СЕНИОРА

У финалу сениора 28. Божићног турнира у Лазаревцу нашле су се две екипе које су словиле као фаворити турнира.

АП ДМ из Ваљева за коју су наступали најбољи и најискуснији  играчи у Првој футсал лиги и играчи Дугмићеви другари, појачани са неколицином млађих играча предвођени Јованом Лазаревићем.

Финале је било квалитетно са доста прилика пред оба гола, али су голмани Јосимовић и Танасковић били на висини задатка и једини погодак дело је Стефана Станојевића који је добро осмишљену акцију крунисао јединим поготком.

У последњих пет минута Дугмићеви другари су покушали са пет играча у пољу да направе преокрет, али искуство Боројевић, Шоше, Живића је пресудило и заслужено су освојили победнички пехар и 400.000 динара док су поражени финалисти поред пехара за друго место освојили и новчану награду од 100.000 динара.

Милан Живић се са сетом сетио дана проведених у Колубари: „Имали смо сви додатни мотив да пружимо добру партију, јер ми смо Лазаревцу подарили пре 10 година и титулу државног првака и искрено жалим што је Колубара угасила и надам се да ће клуб оживети и покушати да се нађе у елитној лиги. Лазаревац је град који воли мали фудбал, што је показао и овај турнир, јер на њему је учестовало доста играча из футсал лиге, али и квалитетни играчи великог фудбала”, рекао је Живић.

Пехар и новчану награду уручио је председник ССО Лазаревац Срђан Благојевић, а турнир се завршава наредног викендима финалним мечевима у млађим категоријама и категорији ветерана.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *