Боксеру Николи Ђуки поклон за пунолетство

Боксерски клуб „Грејтест“ своме члану Николи Ђуки за 18. рођендан поклонио је боксерске патике и уплаћене часове вожње. Поклон у вредности од скоро 100.000 динара овом младом боксеру из Лајковца биће од велике користи, с обзиром на то да су патике намењене за професионалне спортисте, а након положене вожње лакше ће долазити на тренинге. Иако се активно бави боксом само две године, учествујући на неколико турнира у Србији и иностранству, до сада се показао као веома успешан такмичар.

Ово није први пут да клуб „Грејтест“ мотивише и награђује чланове на овај начин. Прошле године клуб је стипендирао Николу Ристића 12 месеци са по 20.000 динара, док су ове године обезбеђене награде за прваке државе – 500 за сениоре, 400 за младе и 300 евра за јуниоре, као и половина тих износа за вицешампионе државе и награде за освајања међународних турнира „А“ категорије.

„Све остале победе у званичним мечевима клуб награђује са симболичних пет хиљада динара. Суплементација, лакарски прегледи, као и друге свакодневне ‘ситнице’ људи из клуба труде се да обезбеде и на тај начин помогну да ови млади људи могу несметано и без проблема тренирати спорт који воле”, наводе из клуба „Грејтест“.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *