Бокс клуб Лазаревац спреман за даља такмичења

Бокс клуб “Лазаревац”  22. фебруара организовао jе у Лазаревцу у своjоj сали за тренинг “Јавни спаринг”, у циљу провере форме своjих боксера за предстоjећи почетак сезоне.

У одличном амбиjенту, пред преко 150 гледалаца коjи су помно пратили ове незваничне бокс мечеве, наступало jе 5 клубова, БК “Лукач” Крагуjевац, БК „Цип“ Београд, БК “Деспот” Смедерево, БК Чолаковић Бараjево, БК  “Колубара” и домаћин БК “Лазаревац”.

Тренери гостуjућих екипа захвалили су се на позиву за учешће на овом спарингу и похвалили целокупни колектив на челу са тренером Зариjом Андрићем и председником клуба Душаном Пантелићем.

Боксерски клуб “Лазаревац” jе за кратко време постао jако озбиљан и цењен клуб у Боксерском Савезу Србиjе. Велике су шансе да се после 10 година поново боксуjе лигашки принцип такмичења, што ће у ову племениту вештину вратити на стазу старе славе, а оваj клуб ће бити члан Прве српске лиге у боксу.

Лазаревацка публика ће већ у маjу моћи да прати боксере Столића, Перића, Благоjевића, Марковића, Митровића, браћу Живановић и остале, у сусрету са наjбољим боксерима из целе државе.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *