Весић: У Београду нема више грађана другог реда

У току су радови на асфалтирању деонице регионалног пута Степоjевац – Конатице коjи jе од изузетног значаjа за повезаност између ГО Лазаревац и Обреновац. Обилазећи радове, Градски менаџер Горан Весић, поручио jе да jе ово асфалтирање добар показатељ сарадње између Градских општина и Града Београда.

„Постоjе делови града коjи су били не делови другог, него делови десетог реда, где се ништа ниjе улагало и ми се трудимо да последњих годину дана те неправде исправимо и да више улажемо у приградска насеља”, рекао jе Весић.

Он сматра да се то мења на боље и да полако али сигурно сви могу да буду поносни што су грађани Београда, без обзира да ли живе на Теразиjама или у Конатицама.

Данашњни радиови на путу Конатице Степоjевац представљаjу симбол заjедничке сарадње двеjу општина под окриљем града, поручио jе председник ГО Обреновац Мирослав Чучковић.

Заменик председника ГО Лазаревац Боjан Стевић указао jе на значаj за реконструкциjе ове деонице пута за општину Лазаревац, нарочито за грађане Степоjевца, Врбовна и Лесковца.

 

 

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *