Све спремно за греjну сезону

  1. септембра отпочело jе пуњење главне магистрале, а у склопу свих припрема за наредну греjну сезону изводе се и радови у предаjним станицама, те у том смислу станари зграда добили су обавештења о почетку пуњења секундарне инсталациjе.

Цене греjање остаће непромењене до 1. Јануара.

По речима директора овог предузећа Вукашина Јањевића, поjедини радови траjаће и током октобра месеца, а то се пре свега односи на улицу 1300 каплара.

„Урађено jе доста на северноj магистрали, односно делу код Вокине школе, Техничке и Гимназиjе, где jе замењен део магистрале. Потпуно су нове линиjе према вртићу Бубамара, Вокиноj и Техничкоj школи, чиме jе у том делу осигурана стабилност у снабдевању” рекао jе Јањевић. Урађена jе и комплетна реконструкциjа топловодне мреже у насељу Тополњак, као и у улици Милована Лазаревића код базена.

Осим ових, настављаjу се радови у Орашачкоj улици и Пере Ерjавеца. У плану су цевоводи у jгманскоj улици и огранак 11Б, односно улица jсидоре Секулић код капиjе Дома здравља. Ове две улице нису везане з почетак сезоне, jер се ради о новим линиjама коjе нису биле на систему.

У међувремену, десила се велика хавариjа у подземном делу магистралног цевовода у Шопићу, коjа jе у потпуности санирана, тако да све даље активности теку по плану.

jначе, ЈП топлификациаj ове године имало jе веома интензивиране радове, око 100 милиона динара уложено jе у реконструкциjе, санациjе и нове линиjе, што jе практично дупло више у односу на прошлу годину.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *