Постављен камен темељац за СТОП ШОП у Лазаревцу

Свечани говор добродошлице одржао је Дарко Гризељ, менаџер компаније који је овом приликом истакао  да је ово четврти ритејл парк у Србији и да ће их у наредном периоду бити још.

„Ово је нови концепт који ће грађанима Лазаревца и околних места понудити могућност новог начина куповине, где ће на једној локацији имати и локалне и међународне брендове и на једном месту више од 20 радњи“.

Присутнима се обратио и председник ГО Лазаревац, Бојан Синђелић.

„Ово није само камен темељац за овај ритејл парк, ово је камен темељац за  будуће инвеститоре који желе да улажу на територији ГО Лазаревац. Грађани Лазаревца ће већ у септембру имати модеран ритејл парк у чијим ће садржајима моћи да уживају. Отварање        Стоп Шопа, од огромног је значаја и за смањење незапослености у Лазаревцу, нарочито женске популације“.

Полагању камена темељца присуствовао је и градоначелник Београда Синиша Мали.

„Ово је политика од које нећемо одустати. Запошљавамо нашу грађевинску индустрију, отварамо нова радна места  и уређујемо делове града који су били запуштени“, рекао је он.

Мали је овом приликом најавио да се, када је општина Лазаревац у питању, ради на још две инвестиције, односно, ради се на томе да још две фабрике дођу у Лазаревац чиме би се обезбедило 400 нових радних места.

СТОП ШОП ритејл парк представљаће јединствено шопинг искуство за све грађане Лазаревца и предграђа, са 23 атрактивна домаћа и интернационална бренда.

СТОП ШОП Лазаревац ће обухватати продајни простор од око 10.000 квадратних метара и скоро 160 паркинг места, а отварање овог ритејл парка је заказано за септембар 2017. године.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *