Почела реконструкција улице Станислав Сремчевић Црни

– Улица ће у потпуности бити реконструисана и биће урађена комплетна инфраструктура. Рок за завршетак радова је 180 дана, а вредност радова је 51 милион динара, рекао је Весић. Новац је обезбедила Дирекција за грађевинско земљиште  и изградњу Града Београда. Оно што је за нас важно је да ће осим колoвоза који ће бити широк 6 метара  и тротоара који ће бити широки 1,5 до 2 метра, бити урађена комплетна атмосферска канализација и мрежа за топловод. Вредност изградње топлификационе мреже је 26 милиона динара  и то ће радити општина Лазаревац од новца који је дао Град Београд, тако да је укупна вредност ове инвестицијее преко 77 милиона динарам рекао је Весић.

Грађани општине Лазаревац на реконструкцију улице Станислав Сремчевић Црни чекају 36 година, истакао је заменик председника ГО Лазаревац Бојан Стевћ.

– Град Београд је осим средстава издвојених за ову улицу, у сарадњи са Владом Републике Србије, у претходних 25 месеци, на територији оптине Лазаревац, много уложио у изградњу путне инфраструктуре, водоводне и канализационе мреже. Издвојено је близу милијарду динара, што није био случај у претходним годинама, подсетио је он.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *