ЕПС одобрио позаjмицу Услугама

Директор РБ „Колубара“ Милорад Грчић се захвалио радницима Услуга коjима се тренутно дугуjе 1,5 плата, на стрпљењу и истакао да ће се са овом позаjмицом,  почетком послова „Услуга” у Стакленику коjи jе у власништву „Колубаре” односно ЕПС-а, раскидањем уговора са сервисом „Павловић”, и jош неким потезима коjи ће повећати обим посла и ангажовање Услуга унутар Колубаре и ЕПС-а створити услови да се ова позаjмица и врати.

Милан Ђорђевић, председник синдиката ЕПС-а, рекао jе да за Услуге тек предстоjи тежак период и реорганизациjа фирме, као и да ће се решити питање незаслуженог повећања коефициjената неким радницима.

Ђорђевић jе нагласио да представници синдиката заjедно са директором раде на идеjи да се покуша консолидациjа три предузећа коjа су под окриљем Агенциjе за приватизациjу. Реч jе о фирмама „Колубара-Услуге”, „Колубара-Грађевинар” и „Колубара-Угоститељство”, а идеjа jе да се „извуку” из процеса приватизациjе и да се створи jедно услужно предузеће коjе би радило за потребе „Колубаре”.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *