ПРВА СКУПШТИНА БОКС КЛУБА „ГРЕЈТЕСТ“ – Боксери у библиотеци

Боксерси клуб „Грејтест“ из Лазаревца одржао је своју прву редовну седницу Скупштине клуба на којој су представљени резултати и планови за даљи рад. Присуствовало је 80 чланова, а председавали су Дејан Станојевић председник клуба, Градимир Марковић потпредседник и тренер Немања Столић, а Скупштину је водила Татјана Крупниковић.

Немања Столић каже да није у питању „класична“Скупштина. „Више смо желели да  окупимо све чланове клуба и да им  презентујемо у ком смеру клуб жели да иде. Желели смо да окупимо све људе који нам на неки начин помажу, упознамо их са плановима и прикажемо документарни филм о досадашњем раду клуба“.

Столић је  укратко  објаснио како све пријатељи клуба могу да дају свој скромни финансијски допринос. Годишња чланарина износи 1000 динара, то је око 2,7 динара дневно, то је она ситнина коју свакодневно оставимо у маркету на каси, кроз осмех објашњава Столић. Клуб тренутно броји око 350 регистрованих чланова (пријатеља) клуба, и ако би њих 50 посто уплатило годишњу чланарину за 175 хиљада сваком од такмичара могли бисмо купити комплет спортску опрему.

Клуб је уручио 22 захвалнице члановима клуба који помажу на тај начин што им се сваког месеца преко административне забране одбија симболична новчана помоћ за БК Грејтест. Након тога представљени су такмичари и такмичарски успеси у протеклој години, а затим су присутни били у прилици да погледају двадесетоминутни документарни филм „Можеш и Ти“ у којем су учествовали управо ти представљени боксер и тренери Милош Гаљак и Немања Столић.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *