Наставићемо борбу да сва деца имају сретно детињство

-21. септембра око 21час стигла ми је порука од Теодориних родитеља да је рок 22.9 последњи дан да се новац пребаци на рачун клинике у Турској. Недостајало је 700 порука. Родитељи мале Теодоре Јована више нису имали избора. Само сам послао поруку “да ће се новац прикупити” Кренуо сам да шаљем поруке, буквално сам будио хумане људе који су од прве хуманитарне акције уз нас, позивао приватнике.

Не постоји град који нисам контактирао како би по ко зна који пут показали да уједињени можемо све. Велики ветар у леђа добио сам од РТВ Пинк, Милице Митровић која је пренела водитељу Милану Милошевићу да уживо пренесе број на који треба послати поруку и донирати.

Мала Теодора је већ у један час после поноћи имала 200 порука преко. Људи су слали поруке и донирали неколико стотина хиљада динара на рачун, где је Теодорина породица јавила да новац који је прикупљен, биће довољан и за следећи одлазак у Турску.

Испред Хуманитарне организације BUDIHUMAN.12  желим да се захвалим лично у име породице Костадиновић телевизији ПИНК на челу са Милицом и Жељком Митровић. Хвала свима,који сте били све време уз нас, хвала општини Лазаревац…хвала Вам, јер смо успели заједно да помогнемо малој Теодори. Мала Теа,сада може безбрижно да путује у Турску на лечење.

Поред 21 корисника за које прикупљамо новац, сада су нам приоритет Коста Лешевић, Сара Матић и Јана Симић као Теодора Јовановић из Лајковца, за коју такође прикупљамо новац. У току недеље одржаћемо хуманитарни концерт са нашим пријатељима из КУД “Диша Ђурђевић”. Црвена Звезда и Партизан изашли су ми у сусрет и донираће по ко зна који пут дресове које ћемо поставити на аукцију. Велика легенда бивше СФРЈ Дино Рађа донирао је потписан дрес, тадашње КК “Југопластике” са којом је три пута био шампион европе.

Не постоји дете у Србији којем нисмо помогли. Наставићемо борбу да сва деца имају сретно детињство!

Влада Радосављевић, BUDIHUMAN.12

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *