Подршка Лазаревчана председничким кандидатима

У општинском одбору Српске напредне странке, за веома кратко време, у току једног дана, скупљено је преко 550 потписа, што је било сасвим довољно за подршку њиховом председничком кандидату Александру Вучићу.

Током викенда тим за подршку кнадидатури Саши Јанковић за председника, организовао је прикупљање потписа подршке. Члан тима, Игор Госпавић каже да су се грађани одазвали у великом броју и да су стрпљиво чекали у редовима како би дали свој глас подршке Јанковићу.

„Првог дана скупљено је око 250 потписа, али су потписи приклупљани и другог дана, у недељу иако је кандидатура предата дан раније. Ми смо грађанима најавили да ће се потписи подршке прикупљати оба ова дана, тако да је укупно прикупљено око 300 потписа“.

Тим за подршке председничког кандидата Бошка Обрадовића и покрет Двери организовали су прикупљање потписа подршке и прикупили  квоту од 200 потписа, тражену од Извршног одбора, каже Стефан Аксовић, члан тима подршке.

„Све је протекло по плану и очекујемо да ћемо у наредна два дана предати потписе закандидатуру Бошка Обрадовића“.

Данас је у току прикупљање потписа подршке за председничког кандидата Вука Јеремића у улици Дула Караклајић 3, локал на спрату потред Максија.

„Очекујемо велики одзив наших суграђана, каже члан тима подршке Ненад Петронијевић.  Прикупљање потписа трајаће данас и сутра у периоду од 10 до 19 часова“.

125 потписа прикупио је до сада и покрет „Доста је било“, али ће, како су најавили, потписе прикуљати и даље.

Лазаревчани ће свој потпис подршке моћи да дају и за подршку кандидатури Милана Стаматовића, а интересантно је да његов тим за подршку у Лазаревцу води некадашњи председник општине Бранко Борић.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *