Обележена слава рудара Свети Прокопиjе

Након тога представници минисарстава, ЕПС-а, Колубаре и синдиката положили су венце на спомен плочу рударима из jаме Пркосава.

Александар Антић jе пожелео рударима да оваj наjтежи посао на свету раде успешно и да се живи и здрави враћаjу своjим породицама. “Ми смо у оквиру ЕПС-а усвоjили колективни уговор коjи у први план ставља безбедност оних коjи обављаjу наjтеже послове – рудара.”, истакао jе Антић. “Захваљуjем вам се на томе што jе производња угља у “Колубари” у потпуности стабилизована.”


Александар Вулин се захвалио рударима у име читаве Србиjе што имамо стабилан енергетски систем и истакао колико важан посао обављаjу они. “Треба сваки пут када не платимо рачун за струjу да се сетимо да нисмо платили рударима коjи раде на плус 40 степени.”, рекао jе Вулин.

Александар Обрадовић jе пожелео колегама рударима добро здравље и много среће у раду. “Ми ћемо са своjе стране урадити све да подигнемо ниво заштите безбедности и здравља радника.”, рекао jе Обрадовић.


Милан Ђорђевић, председник синдиката ЕПС-а пожелео jе срећу свима у новоj организациjи предузећа. “Знате да jе ЕПС реорганизован од 1. jула. Сада jе “Колубара” огранак ЕПС-а, нема више привредних друштава, али то никако не умањуjе улогу њеног менаџмента и запослених, напротив.”, истакао jе Ђорђевић.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *