ДЕЦj ЧЛАНОВА СНС-А УРУЧЕНj ПАКЕТjЋj

Деци чланова Српске напредне странке у Лазаревцу и ове године уручени су новогодишњи пакетићи, овога пута, због броjности, у просториjама ФК Колубара. Поклонима се обрадовало преко 150 малишана, а њима и њиховим родитељима Нову Годину честитао jе Министар полициjе у Влади Србиjе и председник ГО СНС Небоjша Стефановић.

„Трудили смо се и у општинама где смо на власти и опозициjи да урадимо нешто за грађане. Очекуjемо од људи коjи су на наjодговорниjим функциjама у локалним самоуправама да ураде увек више, очекуjемо да помогну да свако место добиjе осветљење и пут, канализациjу и водовод, а наравно и да се посвете проналажењу нових радних места, односно да обезбеде повољне услове“, рекао jе Стефановић и свим грађанима честитао предстоjеће празнике.

Он jе овом приликом скренуо пажњу свима, пре свега родитељима да не дозвољаваjу деци коришчење петарди и остале пиротехнике, а такође jе и наjавио ригорозне контроле саобраћаjне полициjе за новогодишње празнике.

Стефановић, због обавеза, ниjе био у могућности да присуствуjе новогодишњем коктелу коjи jе ОО СНС организовао у холу Центра за културу Лазаревац. Свечаном коктелу присуствовао jе велики броj звница поред чланова СНС-а, директора jавних предузећа, представника других политичких партиjа, присутни су били и гости из других општина, као и представници Скупштине града.

Све годте су поздравили и пожелели им срећне празнике заменик председника општине Лазаревац и секретар ОО СНС Боjан Стевић, као и директор „Колубара Услуга“ и председник ОО СНС Лазаревац Драган Јевтић.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *