Боjан Стевић нови председник ОО СНС Лазаревац

На предлог председника месних одбора, коjи су уjедно били и делегати, а уз подршку досадашњег председника општинског одбора Драгана Јевтића коjи jе такође био делегат, као и подршку потпредседника странке, председника градског одбора Небоjише Стефановића и потпредесдника градског одбора Милосава Миличковића, Стевић jе jедногласно изабран за председника лазаревачког одбора напредњка.

„До промене jе дошло jер досадашњи председник одлази на другу функциjу и неће бити у могућности да се стопостотно посвети раду општинског одбора СНС-а, али ће и даље остати на jедноj од функциjа у општинском одбору“, рекао jе Боjан Стевић.

Стевић се захвалио свим делегатима, председницима месних одбора и Драгану Јевтићу и позвао све грађане општине Лазаревац, коjи су препознали квалитет Српске напредне странке како на локалу, тако и у граду и у републици да посете просториjе општинског одбора СНС, да се информишу а затим и да се прикључе.

„У претходне две године Српска напредна странка у општини Лазаревац jе показала да заjедно са коалиционим партнерима да се заиста ради на тражењу правих решења за добробит грађана“, рекао каже Стевић.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *