Представљена збирка песама „Још мало до бескраја“ Мире Ђурић Бркић

У Библиотеци „Димитрије Туцовић“ 4. априла одржана је промоција збирке песама „Још мало до бескраја“ Лазаревчанке Мире Ђурић Бркић. Ово је њена прва објављена књига, а у књизи су се нашле песме које говоре о веома личним искуствима и доживљајима који су обележили цео живот ауторке.

Песме хронолошки крећу од описа срећног детињства па све до данашњих дана укључујући и веома тешку борбу против канцера из које је Мира изашла као победник. Отворила је срце и душу и пред своје читаоце изнела себе онакву каква је заиста, без икаквих задршки. Књига садржи и фотографије које прате Мирин живот кроз разне фазе, али и фотографије рођака тако да је на неки начин овим путем одала пошту и својим најближима.

Мира Ђурић Бркић воли живот, обожава животиње и природу и веома цени пријатељство, а доказ за све то се може наћи међу редовима њених песама. Током промоције чуло се много њених стихова које је читао Зоран Белошевић, а који су доживели бурне аплаузе. О књизи је говорила рецензент Радмила Булатовић. Интересовање за ову промоцију било је велико те је Мира Ђурић Бркић успела да напуни салу посетиоцима који су из библиотеке отишли задовољни, а некима је, по личном признању, ово било прво књижевно вече које су посетили у животу.

Збирку песама „Још мало до бескраја“ можете купити у холу библиотеке заједно са осталим нашим издањима.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *