Група „Кербер“ одушевила публику

Група „Кербер“ која постоји  готово четири деценије и даље не губи на актуелности, па је данас слушају баке, деке, али и њихови унуци. Песме „Човек од меда“, „Ратне игре“, „Сеобе“ само неке су од изведених, а у лазаревачком Центру за културу тражила се карта више.

Певач бенда Горан Шепа Гале је рекао: „Нисмо одавно били у Лазаревцу, па ми је драго да се подсетимо старих времена. Данас јe Дан заљубљених и репертоар је у складу са тим. Нисмо били у могућности да доведемо и хор, јер сцена није већа. Бенд је добро увежбан, а циљ нам је да уживамо и ми и публика“.

„Кербер“ је преаранжирао песме, а на сцени су наступили у проширеном саставу од 13 чланова, уз бубњеве, перкусије, гудачки квартет и два женска вокала. Срамежљиви Лазаревчани нису били расположени за плес и игру, па су концерт углавном пратили са својих седишта. Мото клуб „TNT“ из Лајковца фонтмену бенда даровао је мајицу са натписом њиховог клуба, а Галету се из публике на сцени придружила и Ксенија Родић с којом је заједно отпевао песму „На раскршћу“.

Акустични концерт трајао је пуна два сата, а позната нишка рок група свирала је углавном баладе. Концерт је завршен након биса и уз песму „Пронађи место“.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *