Предизборни скуп СПС-а одржан у Лазаревцу (ВИДЕО)

У организацији изборне листе ИВИЦА ДАЧИЋ-ПРЕМИЈЕР СРБИЈЕ, ТОМА ФИЛА-ГРАДОНАЧЕЛНИК БЕОГРАДА, одржан је предизборни скуп у Лазаревцу, на коме се грађанима обратио председник Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић.

Лидер Социјалиста истакао је своју приврженост Лазаревцу, рекавши да му је увек изузетно драго да дође у град у коме социјалисти имају велику подршку.

“Колубара односно Лазаревац је за нас увек био и јесте важна тачка у политичком и економском животу Београда и Србије. Зато ћу се лично, као премијер заложити да се положај Колубаре као предузећа преиспита и да му се врати значај и статус који је имало раније. Верујем да је то у највећем интересу рудара, да је то у интересу Лазаревчана, а самим тим и Београда”, истакао је Дачић и закључио да се Колубара мора вратити Лазаревчанима.

Кандидат за градоначелника Београда Тома Фила рекао је да Лазаревац са својим производним потенцијалом и доприносом изградњи Београда, заслужује да му се много више врати.

“Енергетика као најразвијенија привредна грана генерише највеће приходе буџета Београда, и у том смислу Београд мора више да уложи у животни стандард Лазаревчана. Овде морају да се поправљају путеви, да се граде нове школе и вртићи. Београд мора да заслужи Лазаревац”, нагласио је будући градоначелник Београда Тома Фила.

Потпредседник Социјалистичке партије Србије Александар Антић поздравио је Лазаревчане и истакао да је увек било посебно задовољство говорити у Лазаревцу.

На скупу у Лазаревцу присуствовали су и остали чланови руководства СПС Жарко Обрадовић, Владан Заграђанин, Никола Никодијевић, Вања Вукић, Ђорђе Милићевић, Снежана Пауновић. Скуп су поджали и председник Удружења пензионера Србије Андрија Савић, као и Иван Карић и  Игор Пантелић испред Зелених Србије.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *