Директор болнице „Др Драгиша Мишовић – Дедиње“ посетио лазаревачке социјалисте (ВИДЕО)

Штанд Социјалистичке партије Србије на платоу испред Рударске чесме у Лазаревцу обишао је проф. др Владимир Ђукић, директор болнице „Др Драгиша Мишовић – Дедиње“ и шести на листи „Ивица Дачић – премијер Србије“ за парламент.

Реч је о признатом хирургу који је омогућио да наша земља има боље здравство, а социјалисти су посебно поносни на његову подршку, истакао је Марко Мијушковић, кандидат за народног посланика СПС.

Ђукић је рекао да је потребно оснажити ванболничко породилиште „Др Ђорђе Ковачевић“ тако што ће се направити споразум да гинеколози из „Драгише Мишовића“ долазе у Лазаревац. „Као што подржавамо Александра Вучића за председника, тако желимо да истакнемо кандидатуру Ивице Дачића за највише државне функције. Ми смо поуздан, стабилан и лојалан партнер, странка која итекако препознаје националне интересе, зна шта је мир и стабилност“, додаје Ђукић.

На листи „Ивица Дачић – премијер Србије“, поред Ђукића, наћи ће се и Наташа Богуновић, главна сестра КБЦ „Др Драгиша Мишовић – Дедиње“.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *