СНС најавио убедљиву победу у Лазаревцу

Српска напредна странка која је носилац листе „Александар Вучић – За нашу децу“ урадила је доста тога на територији општине Лазаревац – асфалтирано и реконструисано је преко 210 км путева, урађено је више ствари које су се тицале екологије, топлификационе и канализационе мреже, направљено је више дечјих игралишта, истакао је Бојан Стевић, председник ОО СНС у Лазаревцу.

Он је додао да су за четири године изграђене улице Станислав Сремчевић Црни и Владика Николај Велимировић, завршен је ватрогасни дом, почели су радови на отварању градилишта у улици Јанка Стајчића у дужини од 1.700 метара, обећана је паркинг гаража, као и решавање проблема канализационе мреже у МЗ Велики Црљени, где ће 1.800 домаћинстава са пречишћивачем отпадних вода добити канализацију.

„Могу јавно да обећам да ће сигурно 21. јуна листа број 1 ‘Александар Вучић – За нашу децу’ однети убедљиву победу у општини Лазаревац, да ће грађани Лазаревца са преко 60 посто излазности, а са преко 50 процената својих гласова гласати за листу број 1“, истакао је Стевић.

Стевић је рекао да ће грађани на изборима показати да желе само СНС да води Лазаревац у наредне четири године са километрима нових путева, водоводном мрежом урађеном широм општине, прикључком на аутопут, изграђеним кружним током код језера Очага и започетим аутопутем „Вожд Карађорђе“ који ће проћи кроз седам лазаревачких села.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *