Бошко Обрадовић и Лазаревчане позвао на бојкот

На платоу испред Рударске чесме у Лазаревцу одржана је конференција за медије Српског покрета Двери, а тема је била актуелна кампања за бојкот републичких и локалних избора расписаних за 21. јун.

Бојкот није замишљен на пасиван начин рекао је члан председништва Двери у Лазаревцу Стефан Аксовић, док је председница градске организације Двери у Београду Радмила Васић позвала грађане да не излазе на изборе.

На конференцији је присустровао и председник покрета Бошко Обрадовић који је рекао да су окупили млад тим на нивоу Београда. „За нас избори не постоје, они су лажни, недемократски, противуставни и ризични за здравље наших грађана, јер пандемија нове заразне болести још увек траје. Избори су били недемократски и пре пандемије, али су после окончања ванредног стања постали и противуставни из разлога што су измењени изборни закони у сред изборног процеса, што се не ради ни у једној демократији света“, рекао је Обрадовић.

Он је позвао све грађане Лазаревца да у недељу, 21. јуна остану код куће, заштите своје духовно и телесно здравље, након чега је обишао и општине Љиг и Мионицу.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *