Завршени радови у Улици Краља Петра

Реконструкција улице Краља Петра у Лазревцу почела је 24. јуна, а након 18 дана поново је пуштена у саобраћај. Завршне радове у овој важној и изузетно прометној саобраћајници, која се налази у самом центру града, обишли су челници општине Лазаревац.

Председник општине Лазаревац Бојан Синђелић рекао је да оваквом улицом сада сви Лазаревчани треба да се поносе, те да је сада ово улица 21. века.

„Пре ове улице, урадили смо пешачку зону која је јединствена целина са главном улицом, а данас је постављен завршни слој асфалта и завршено обележавање улице Краља Петра, која, као што видите, изгледа импозантно“, рекао је Синђелић.

 „Улица је добила репрезентативан изглед, али ће тек када буде постављена сигнализација, са порталима и лед семафором, добити прави изглед“,  рекао је државни секретар Бојан Стевић.

Стевић је додао да је хоризонтална сигнализација у улици завршена, а да ће вертикална бити постављена у наредних двадесетак дана од стране ЈП „Путеви Србије“.

По његовим најава лед семафори биће постављени, осим на овој и на раскрсницама код „Колобара Грађевинара“, код Дулове школе и на раскрсници “на савезу”.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *