Завршен део улице Светог Саве

Током викенда завршени су радови на реконструкцији дела улице Светог Саве у Лазаревцу. Радови у другом делу улице биће настављени након што ЈП Топлификација заврши послове на проширењу мреже.

Јавно предузеће „Путеви Београда“ је финансирао овај пројекат, док радове изводи „Шумадија пут“. „Град Београд је у план редовног одржавања улица, на наш предлог, уврстио и улицу Светог Саве. Први део улице је завршен, а радови у другом делу биће завршени у наредним месецима“, објаснио је председник општине Лазаревац Бојан Синђелић.

Улица Краља Петра у Лазаревцу од аутобуске станице до раскрснице ка насељу Горњи град, због радова на асфалтирању, биће затворена за саобраћај у наредних 15 дана.

Члан Већа општине Лазаревац Александар Булатовић апеловао је на возаче да користе предложене алтернативне правце, како би се радови изводили несметано и безбедно, а улица урадила квалитетно и у што бржем року.

У оквиру комплетне реконструкције улице Краља Петра до сада су завршени радови на уређењу пешачке зоне, а број паркинг места са десне стране улице са досадашњих 16 повећан је на 42.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *