Улица Владике Николаја Велимировића затворена за саобраћај

Из ГО Лазаревац обавештавају суграђане да ће у складу са Решењем Секретаријата за саобраћај Градске управе града Бограда од уторка 22.09.2020. године отпочети радови на редовном одржавању Улице Владике Николаја Велимировића у Лазаревцу у дужини од 600 метара и то од раскрнице са Улицом Димитрија Туцовића (раскрсница Савез).

С обзиром да ће због извођења радова наведена деоница Улице Владике Николаја Велимировића у потпуности бити затворена за саобраћај, од уторка 22.09.2020. године до окончања радова доћи ће и до измене у саобраћању аутобуских линија СП Ластра које саобраћају у ИТС систему и то:   

Линија 139Л  Лазаревац-Петка, 150 Лазаревац-Маринац и 150Л Лазаревац-Дудовица, као и поласци на међумесној линији Лазаревац-Ваљево, биће преусмерени на Ибарску магистралу. Траса линија је следећа: Лазаревац АС-Лазаревац Центар (Бензинска пумпа)- ОШ Дуле Караклајић (привремено стајалиште)- Очага и даље Ибарском магистралом. Линије ће саобраћати истом трасом и у супротном смеру. Услед поменутих режимских измена на горе наведеним линијама, неће се користити стајалишта Лазаревац-Инекс, Петка 1, Петка Дом, Петка 2 и Петка Магистрала.

Молимо све суграђане да до окончања радова користе алтернативне правце. Предвиђени алтернативни правци:

1. Улицом Милована Лазаревића – Ул. Милице Стојадиновић Српкиње – Ул. Бранка Пешића и даље Улицом Владике Николаја Велимировића

2. Улицом Железничком – Ул Липљанском и даље Улицом Владике Николаја Велимировића

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *