Програм лајковачке манифестације „Улица отвореног срца”

Под покровитељством општине Лајковац Културни центар „Хаџи Рувим“ 29. децембра организоваће програм на градском тргу под називом „Улица отвореног срца Лајковац 2020“.

Новогодишњи мини базар биће отворен у 10 часова, где ће бити постављени продајни штандови излагача, хуманитарни штандови ОШ „Миле Дубљевић“, ПУ „Лептирић“ , Градска библиотеке и удружења „БазиМили“.

Музички програм почеће од 11 часова, а у оквиру њега ће наступити „La Coustic“ бенд, вокални солиста Мирјана Карановић Дамјановић и Трио „Плава птица“.

Званично отварање манифестације биће у 12 часова, где ће се присутнима обратити директор КЦ „Хаџи Рувим“, потом ће уследити наступ балетског студија „Идеа“ и хора МШ „Живорад Грбић“.

Новогодишња представа „Новогодишње враголије“ биће одиграна у 12.30 часова, Плесни клуб „Колус“ представиће се у 13.15 часова, а у 13.30 ученици ОШ „Миле Дубљевић“ представиће свој новогодишњи програм. У 14 часова биће „Мagic show“, док су у 14.30 „Жонглерске мајсторије“.

Са децом ће се дружити и Деда Мраз, кловнови Паја и Дуле, аниматори Паја, Пата, Ескимко и Џери, штулаши вилењаци, пантомимичар, а биће организовано и цртање по лицу. 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *