Одржана комеморација поводом смрти Милоја Живановића (ВИДЕО)

Поводом смрти истакнутог социјалисте, до недавно заменика председника општине Лазаревац, Милоја Живановића, данас је у Центру за културу Лазаревац одржан комеморативни скуп. 

У присуству чланова породице, колега и пријатеља, од Живановића се подсећањем на пријатељства, његова дела и предан рад опростио најпре дугогодишњи колега и пријатељ, Миливоје Николић у име општинске организације Социјалистичке партије Србије.

Председник ГО Лазаревац Бојан Стевић подсетио је на блиску сарадњу, али и на визију и енергију коју је Живановић у себи носио. “Велики губитак за заједницу, партију, али пре свега за његову пороицу и синове, супругу и сестру. Остаје нам жал и туга, али и обавеза да помогнемо и  његовој породици”, рекао је Стевић.

Никола Никодијевић, председник градске организације СПС Београд, истако је са Живановићем блиско срађивао више од 20 година, те да су заједно савладали велике изазове.

Члан председништва СПС-а Александар Антић истакао је да је одлазак Живановића ненадокнадив губитак за породицу, партију и град. После тридесет година живота у врху политичког и привредног живота, сви имају речи хвале и констатацију да је Милоје на првом месту био добар човек.

Милоје Живановић био је истакнути социјалиста, члан Главног одбора СПС и дугогодишњи члан руководства партијске организације у Лазаревцу. Обављао је истакнуте друштвене функције у политичком животу града и срдини у којој је поникао, којој је посветио цео свој живот. 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *