Невреме узроковало нестанак воде, струје и интернета у појединим деловима Лазаревца

Невреме које је у понедељак погодило велики део лазаревачке општине, отежало је снабдевање потрошача електричном енергијом, водом и интернетом.

Трафо станица Базен, насеље Шопић у делу око Ибарске магистрале, насеље Петка и МЗ Стрмово због невремена су и у уторак имале проблема у пријему електричне енергије, саопштено нам је у Електро-дистрибуцији Лазаревац.

Са друге стране нестанак струје проузроковао прекид испоруке интернет услуге и кабловске телевизије оператера „СББ“, као и делимичну до потпуну обуставу пријема пијаће воде, што нам је потврдио директор ЈПКП „Лазаревац“ Милисав Крстовић.

О томе да ли можемо очекивати да се временска ситуација од понедељка понови и наредних дана за Kiss FM је говорио метеоролог фирме „ Weather2Umbrella” Ђорђе Ђурић.

„У поподневним сатима и данас се очекују локални пљускови са грмљавином. Пред нама је још неколико нестабилних дана, имаћемо и сунце и облаке, али повремено и локалне пљускове са грмљавином. Добра вест је да ће јаке грмљавинске непогоде да заобиђу подручје Лазаревца, јер се током ноћи очекује премештање снажних облачних система са Јадрана преко jуга и истока Србије“.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *