Настављена акција поделе бесплатних колица за децу рођену током 2022. године (ВИДЕО)

Акција поделе бесплатних колица за децу рођену током 2022. године настављена је данас у Великој Сали ГО Лазаревац. Овом приликом, додељено је 50 колица родитељима деце рођене током фебруара и марта ове године, а који су до овог тренутка поднели потребну документацију у складу са расписаним јавним позивом.

Колица је родитељима уручио председник ГО Лазаревац Бојан Стевић који је искористио ову прилику да присутне родитеље позове да се у другој половини године пријаве и на јавни позив за доделу бесплатних ауто седишта.

Председник општине Бојан Стевић најавио је овом приликом да ће се се подела колица за децу рођену у априлу ове године, наставити већ у мају и додао да га посебно радује податак да је тренд новорођених беба на територији општине Лазаревац у прва три месеца нешто већи у односу на претходне године.

“Искористио бих ову прилику да позовем и родитеље деце рођене у 2021. години, који то до сада нису учинили  да се пријаве у канцеларију 58, Градске општине Лазаревац, како би поднели потребну документацију за добијање бесплатног аутоседишта за своје малишане”, казао је Стевић.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *