Награђени најбољи студенти из општине Лазаревац

Студентима са просечном оценом већом од 8,5   у великој сали ГО Лазаревац уручени су уговори о додели награда. Уговоре студентима, уручили су заменик председника ГО Лазаревац Милоје Живановић и председник Савета за образовање Марко Мијушковић.

Награђени студенти изабрани су по раније расписаном јавном позиву Савета за образовање ГО Лазаревац. Ове године укупно је награђено 54 студената са просечном оценом 8,5 и 19 студената са просечном оценом 9,5.

На самом почетку присутне студенте је поздравио заменик председника Градске општине Лазаревац Милоје Живановић, честитао им на оствареним резултатима, пожелео много успеха у наставку школовања и изразио наду да ће једнога дана бити угледни грађани ове општине са заснованим породицама и успешним каријерама. Живановић је овом приликом нагласио и да је за њега ово веома емотиван тренутак јер стоји пред младима који ће у будућности преузети вођење града.

Марко Мијушковић председник Савета за образовање Већа ГО Лазаревац је нагласио да ће руководство општине настојати да и током наредних година обезбеди средства за ову врсту награда и захвалио се свима који су допринели да средства за ову намену буду издвојена.

Обезбеђена средства за награде студентима су на нивоу прошлогодишњих, и за студенте са просечном оценом преко 8,5 износиће преко 55 000 динара, док ће студентима са просечном оценом 9,5 припасти новчана награда у износу од преко 60 000 динара.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *