Компанија МЕИ ТА из Барича организује „Дан отворених интервјуа“ у Лазаревцу

За све заинтересоване Лазаревчане компанија Mei Ta Europe у сарадњи са Градском општином Лазаревац организоваће у суботу 22. јуна 2019. године по трећи пут „Дан отворених интервјуа“ у лазаревачком Центру за културу. Кроз кратку презентацију представници компаније овом приликом упознаће кандидате са радом ове фирме, а затим ће са свим заинтересованим Лазаревчанима за добијање посла у овој компанији бити обављени и разговори.

Треба истаћи да је компанија Мei Ta Europe из Барича, која је лидер у области производње компоненти за израду челичних турбопуњача и кућишта турбина, током 2018. године већ организовала  два слична догађаја у Лазаревцу и да је том приликом велики број незапослених Лазаревчана и засновао радни однос у овој компанији.

„Дан отворених интервјуа“ који се одржава у суботу 22.06.2019. године у Центру за културу одржаће се у периоду од 11 до 16 часова. Компанији су потребни радници у ливници и машинској обради, а сви заинтересовани кандидати би са собом требало да понесу своју радну биографију.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *