Једина нада – операција у Мастрихту

Широм Србије води се акција да се помогне нашој суграђанци Дијани Милосављевић која болује од Марфановог синдрома и има велике здравствене компликације. Она има 27 година, мајка је два дечака и уместо да време проводи безбрижно играјући се са њима, она стрепи за сопствени живот.

Пре две године почињу њени здравствени проблеми, губитак свести, болови у грудима, а у болници сазнаје да јој је пукао унутрашњи зид аорте, након чега одмах одлази на операцију у Институт за кардиоваскуларне болести „Дедиње“. После извршене операције Дијани је речено да мора да оперише и торакалну аорту. Пошто је ова операција веома ризична, дата је препорука да се она обави у Холандији, у болници у Мастрихту, а за то је потребно обезбедити 118.660 евра. „Операција не сме да се ради овде, зато што је јако ризична. У Холандији она се обавља у две фазе, овде би могли да ураде све одједном, што највероватније не бих поднела“, објашњава Дијана.

Апелујемо на све људе да испоље своју солидарност и помогну према својим могућностима. Слањем СМС са садржајем 547 на број телефона 3030 донира се 200 динара. Веће уплате се могу вршити на динарски рачун 160-516425-85 и девизни рачун 00-540-0004207.5.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *