Имате пса за изложбу? Пријаве до 11. октобра

XIII Национална изложба паса свих раса „ЦАЦ  – Лазаревац 2018.“ биће одржана у недељу 14. октобра на лазаревачком језеру Очага са почетком у 10 часова.

Четири судије оцењиваће псе на четири тинга, а делегат изложбе је генерални секретар Кинолошког Савеза Србије, Махмут ал Дагистани.

Пријаве за учешће на излжби трју од 08. до 11. октобра у просторијама  ловачког удружења „Колубара“ у Лазаревцу  од 08 до 14 часова.

Уписнина за првог пса износи 1200,00 дин, за сваког следецег 1000 динара. Пријава за Јуниор хандлинг, одгајивачке парове и групе је бесплатна и вршиће се на дан изложбе. Уписнина за иностране излагаче износи 20 е и прима се на дан изложбе.

На изложби се могу излагати сви расни пси који имају родовник издат од стране Кинолошког савеза Републике Србије или родовник издат од иностраних кинолошких организација које су признате од Међународне кинолошке федерације (ФЦИ). Не могу се излагати болесни, слепи и глуви пси, високоскотне кује, кује у терању нити пси чији су власници под дисциплинском казном КСРС. Уједљиви пси морају носити заштитну корпу. За штету коју начини пас одговоран је власник. Пас мора да буде својина излагача.Пас мора да поседује потврду о вакцинацији за 2018 год. и да буде обележен микрочипом.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *