Јавно надметање за продају земљишта у Лазаревцу

Дирекција за грађевинско земљиште и изградњу Београда расписала је оглас о јавном надметању ради отуђења грађевинског земљишта у јавној својини Града Београда у Градској општини Лазаревац. Пријаве за учешће се подносе до 5. јула, док ће се јавно надметање одржати следећег дана у Дирекцији.

За отуђење је оглашено земљиште које се налази између улица Бранка Радичевића и Душана Петровића Шанета, на грађевинској парцели ГП2 укупне површине 2146 метара квадратних. Земљиште се налази у површинама намењеним за становање са делатностима на урбаним парцелама у зони средњих густина и на парцели се може градити објекат максималне висине П+2+Пк.

Локација је била оглашена за отуђење током 2019. године када није пристигла ниједна пријава, тако да се почетни износ цене за отуђење грађевинског земљишта умањује за 20% и сада износи 12.111.800,81 динар. Земљиште ће бити продато инвеститору који понуди највећу цену за локацију, а цена мора бити иста или већа од почетне и касније се не може умањивати.

Детаљније информације могу се добити у Сектору за локације, маркетинг и информатику на телефон  011 2041 302, сваког радног дана од 7:30 до 15:30 часова.

Оглас можете погледати овде.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *