Инфраструктурни радови на неколико локација у Лазаревцу

На неколико локација у општини Лазаревац у току су инфраструктурни радови, а у њихов интензитет уверио се и председник ГО Лазаревац Бојан Стевић приликом обиласка ових локација.

У Улици Милована Лазаревића од почетка извођења радова до данас је у дужини од 500 метара замењена подлога пута, постављене су нове водоводне цеви, урађена кишна и фекална канализација, ПТТ инсталација и оптика, постављени су стубови за расвету, а у  наредном периоду овај део улице у дужини од 1150 метара биће насут ризлом до нивоа ивичњака. 


У Железничкој улици се изводе радови на комплетној изградњи у дужини од 1400 метара и до сада је урађена кишна канализација са изградњом шахти, постављене нове водоводне цеви, урађена подлога трупа пута и тренутно се изводе радови на постављању ивичњака, након чега нас очекују и радови на асфалтирању. Ова саобраћајница до завршетка радова добиће и нову уличну расвету, тротоаре и аутобуска стајалишта” рекао је Стевић и додао да су у МЗ Шопић у Милетића крају и Белом потоку кроз пројекат “Чиста Србија” у току радови на изградњи нове канализационе мреже. 

Према његовим речима до сада је урађено око 1800 метара канализације, а до завршетка радова у овој МЗ предвиђено је постављање још 1600 метара канализационе мреже. 

“Кроз пројекат “Чиста Србија” радови на изградњи нове канализационе мреже се изводе и у МЗ Бранко Радичевић где је у Улици Вука Караџића до сада урађено 1200 метара канализационе мреже док се тренутно изводе радови на преосталих 500 метара” закључио је Стевић.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *