Бројни инфраструктурни радови широм општине

Инфраструктурни радови у Лазаревцу, коју су били успорени или одложени због уведене ванредне ситуације, биће настављени, а радницима ће у корист ићи лепо време.

Поред радова у улици Светог Саве, већ почетком следеће недеље наставиће се радови на изградњи коловоза у улици Ђорђа Ковачевића и започеће радови у Браће Миловановић, рекао је председник општине Лазаревац Бојан Синђелић. „Живот мора да се настави, а инфраструктурни радови морају да се заврше. Наредних дана видећемо да, колико год је то могуће, кренемо у завршетак свих инфраструктурних радова које смо обећали грађанима општине Лазаревац“, истиче Синђелић.

Тренутно се изводе радови на уређењу централног пролаза у насељу Трећа месна, гради се Дневни боравак за децу и омладину ометену у развоју, балон хала код ОШ „Војислав Вока Савић“, док се у наредник 15 дана очекује почетак радова у улици Јанка Стајчића у дужини од 1.700 метара, рекао је Бојан Стевић, државни секретар Министарства за државну управу и локалну самоуправу. Затим, у наредних 30 дана крећу радови од улице Вука Караџића до Чибутковице, као и радови у улици Војводе Путника, деоница од Бранка Радичевића према Шушњару.

Потписан је уговор за изградњу балон хале у МЗ Велики Црљени, а биће изведени радови и на улици која спаја Велике Црљене и Степојевац.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *