Судар аутомобила у близини Очаге на Ибарској магистрали

Апелујемо на возаче да буду опрезни јер се на Ибарској магистрали код језера Очага догодила саобраћајна незгода, тако да је саобраћај успорен у оба смера. Фотографије и информацију послао нам је Владан Матић.

Иначе, Ибарска магистрала на овом делу често је место саобраћајних незгода. Бројни су узроци зашто је овај део једна од црних тачака магистрале, али такође у више наврата у прошлости слушали смо од надлежних да ће овај проблем бити решен, али још увек ситуација је непромењена. Додатни проблем представља и рекламна табла са ценама горива, на НИС пумпи, која посебно угрожава видљивост ка смеру из Београда, возачима који се укључују из Лазаревца.

На прагу летње сезоне, овом приликом морамо поменути и пешаке и апеловати на њих да буду изузетно опрезни приликом преласка магистрале, а нарочито апелујемо на возаче, јер велики број деце летње дане проводи на купању на Очаги.

Подсећамо да је у претходном периоду, у више наврата најављивана изградња пасареле за пешаке, затим кружног тока и сл., али док се то не оствари, остаје само да и возачи и пешаци отворе четворе очи.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *