Завршено асфалтирање у улицама Душана Недељковића и Даре Ранђић

Неколико улица у централном градском језгру добило је нови асфалт, а данас је завршена реконструкција улице Даре Ранђић и део улице Душана Недељковића.

Један од проблема у улици Душана Недељковића био је и тај што два возила на кривини код Каменграда нису могла да се мимоиђу, али је сада тај део проширен. Такође, део ове улице који се спушта ка Карађорђевој улици добио је више места за паркирање возила.

Биће завршена и деоница поред Техничке школе „Колубара“ у улици Доситеја Обрадовића, а планирано је и асфалтирање улице Симе Ровинског, као и улице Војводе Путника, рекао је Александар Булатовић, члан Већа ГО Лазаревац задужен за саобраћај.

Он је додао да ће се у наредном периоду, на захтев грађана, радити на склањању возила са тротоара, односно биће постављени заштитни стубићи и гелендери на тротоару, како би пешаци могли несметано да се крећу.

Председник МЗ Дуле Караклајић Владимир Маријановић захвалио се руководству општине Лазаревац и граду Београду који су грађанима изашли у сусрет, реконстуисали улице и проширили паркинг простор.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *