Владимир Драгићевић нови директор СРЦ „Колубара“

Kао тренер са рукомeташима Колубаре донео је у Лазаревац титулу државног првака и два Купа Србије, а једно време је био и селектор кадетске репрезентације Србије.

„У овом Спортском центру сам провео младост и сигурно је ово место где сам највише провео времена, прво као играч, а потом и као тренер. Бити први човек у Спортско-рекреативном центру „Колубара“ је част, али и велика обавеза, јер кроз наш центар дневно прође преко 1500 корисника. Ту су ученици три школе: Техничке која користи стару халу, Гимназије и ОШ „Вока Савић” који користе велику халу. Поред њих велики број спортиста, рукометаши, одбојкашице, каратисти, кикбоксери, играчи малог фудбала, џудоа до великог броја рекреативаца. Ми смо и даље део ЕПС-а и наравно да предност имају радници РБ Колубаре”, рекао је Драгићевић.

Он је поручио корисницима СРЦ Колубара да се кућни ред мора поштовати.

„Морамо сви полако мењати свест и сви корисници морају се придржавати кућног реда. Има доста термина за рекреацију радника који су потпуно бесплатни, али имамо активности које се плаћају, као што је коришћење базена и теретане. Један термин коришћена базена је 100 динара, а толико је и коришћење теретане и то наши суграђани често не желе да плате, па им саветујем да се сви придржавамо кућног реда  и свима ће бити боље. Увек сам са својим сарадницима спреман да чујемо сугестије корисника и спремни смо за сваки вид сарадње, али кућни ред се увек мора поштовати.“

Интервју са Владимиром Драгићевићем прочитајте у штампаном издању Правих новина

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *