Сутра шетња за здравље

У шетњу су позвани сви. Окупљање је од 8 сати, како би се поделили учеснички картони, док је полазак у 8.30, рекла је Верица Васиљевић председница ПД „Вис“ и додала да су организација и маршуте већ уходане, те да опет постоје четири стазе које учесници могу бирати према својим могућностима и афинитетима.

“Имамо четири стазе, од 8, 10, 16 и 27 километара тако да сваку, према својим могућностима и узрасту, учесници могу препешачити без проблема. На стази ће бити наши редари, а имаћемо подршку Полицијске станице, као и пасивно дежурство Дома здравља”, рекла је она подсећајући да је акција намењена учесницима од 7 до 97 година.

Своју подршку акцији истакао је и председник ГО Лазаревац Бојан Синђелић, наглашацајући значај ове физичке активности која је уједно и прилика да се упознају природне лепоте општине Лазаревац. Синђелић је најавио да ће се и челници општине прикључити у некој од наредних акција.

Начелник за акције ПД “Вис” Благоје Алексић рекао је да је маршута стазе Полетарац од 8 км ове године мало измењена и то како би најмлађи учесници што више времена провели у природи.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *