„Стоп шоп“ на дан отварања окупио хиљаде Лазаревчана

Судећи према броју Лазаревчана који су јуче током дана посетили „Стоп шоп“, дан отварања, био је велики дан за Лазаревац и његове грађане. Хиљаде људи продефиловало је кроз новоизграђени простор овог продајног центра од око 10 хиљада квадратних метара, а за све њих, 23 продајна објекта, колико их је у Стоп шопу, приредило је попусте и изненађења.

„Веома смо поносни на чињеницу да данас отварамо ритејл парк потпуно попуњених капацитета, са 23 страна и домаћа пажљиво одабрана бренда. СТОП ШОП ритејл парк пружиће јединствено шопинг искуство за све становнике Лазаревца, али и околних места“, изјавио је Јошко Питеша, менаџер операција компаније IMMOFINANZ за Србију.

Градоначелник Београда Синиша Мали рекао је изградња Стоп шопа, за који је камен темељац постављен пре четири месеца, показатељ да се пројекти у Београду успешно спроводе.

Председник општине Лазаревац Бојан Синђелић је рекао да је ово велики дан за Лазаревац и да је ово прва страна инвестиција у овом граду.

Након званичне церемоније отварања, наступио је КУД „Димитрије Туцовић“ из Лазаревца. Након DJ-a и вилонине, многобројне присутне забављао је Тропико Бенд, а у вечерњим сатима наступио је и Жељко Јоксимовић.

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *