РОДА даровала установе у Лазаревцу

Поред тога, у жељи да на самом почетку свог рада у Лазаревцу допринесе локалној заједници, РОДА је подржала и Фестивал хумора за децу, који се одржава од 12. до 14. септембра, и одвојила фонд од 50.000 динара за награде које ће бити уручене најбољим маскама на завршници фестивала.

„Општина подржава све иницијативе које имају за циљ да улепшају живот Лазаревчана и овом приликом желимо да изразимо захвалност РОДА трговинском ланцу, који је на овај начин показао да брине о локалној заједници у нашем граду. Такође позивамо и остале компаније да следе пример овог трговинског ланца“, изјавио је Бојан Синђелић, председник Општине  Лазаревац.

„За нас је овај град заиста посебан по много чему и отварањем нове продавнице, као и нашим активностима уочи отварања то желимо и да покажемо. Поводом отварања Рода продавнице одлучили смо да пружимо подршку породилишту Дома здравља „Др Ђорђе Ковачевић“, Центру за смештај и дневни боравак деце и омладине ометене у развоју, као и Фестивалу хумора за децу“, рекао је Златко Радаковић, регионални директор за РОДА банер и додао да је РОДА домаћа трговина која негује традицију породичне куповине и потрошачима нуди богату понуду свакодневних, али и осталих кућних потрепштина и беле технике неопходних за свако домаћинство.

Као домаћа трговина која негује породичну куповину, верујемо да ће Лазаревчани бити задовољни понудом и бројним акцијама које за њих припремамо током целе године. За нас је друштвена одговорност део пословне политике и зато намеравамо да будемо активан члан локалне заједнице и у будућности”, казао је Радаковић.

Нова РОДА продавница у Лазаревцу која се отвара у оквиру Стоп шоп ритејл парка, својим потрошачима нуди 23.000 артикала на 2.250 квадратних метара продајног простора и на располагању је од 8 до 22 часа, свих 7 дана у недељи, током целе године.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *