Пројекат Стоп шоп ритејл парка у Лазаревцу представљен на сајму грађевинaрства

На коктелу који је ова компанија одржала на сајму, а у склопу промоције лазаревачког Стоп шоп ритејл парка, говорио је менаџер компаније  IMMOFINANZ-а, Дарко Гризељ.
– Пројекат подразумева око 10.000 квадратних метара продајног простора који долази у Лазаревац, а са овим концептом наша компанија је већ присутна на тржишту. То је комбинација локалних и међународних брендова и скуп бројних радњи на једном месту. Пројекат је на локацији која је одлично увезана саобраћајницама, јако је приступачна, у непосредној је близини самог центра града  и уверени смо да ће становници Лазаревца али и околних места само профитирати кроз једну такву понуду, која ће ускоро бити остварена јер су радови на самом објекту већ почели.

Три пројекта под брендом Стоп шоп, већ су реализована  и то у Чачку, Нишу и Ваљеву.  Сви пројекти послују веома успешно, рекао је Гризељ.

Присутне на штанду IMMOFINANZ је поздравио и председник ГО Лазаревац , Бојан Синђелић.
–  Овај пројекат је, сасвим сам сигуран, нешто што ће наћи позитивно уточиште у Србији а пре свега мислим на општину Лазаревац. Изузетно ми је драго што се и Лазаревац нашао на пословном путу развоја ове компаније у Србији . На опште задовољство свих нас, почели су радови, 8. маја биће постављен и камен темељац  и не сумњам да ће бити испоштовани сви рокови. Веома ми је драго што ће овде преко 200 Лазаревчана наћи своје радно место  и то је оно што смо ми обећали нашим грађанима, што значи да ће број незапослених бити смањен.

Поред председника ГО Лазаревац Бојана Синђелића промоцији пројекта изградње Стоп шопа у Лазаревцу, присуствовали су и заменик председника Милоје Живановић и начелник Управе ГО Лазаревац Михаило Гајић.

Отварање Стоп шоп ритејл парка у Лазаревцу планирано је за септембар ове године.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *